Κατασκευαστική Εταιρεία Καράμπελας Δομή
Κατασκευαστική Εταιρεία Καράμπελας Δομή
Σχετικά με εμάς

Κατασκευαστική Εταιρεία, Μεσολόγγι – Αγρίνιο – Κεφαλονιά

Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του ΄70 από τον Γιώργο Καράμπελα ο οποίος την μετέφερε στα μέσα της δεκαετίας του ΄80 στο δήμο Μεσολογγίου, όπου είναι και η έδρα μας και την καταξίωσε στο χώρο της οικοδομής και των μεγάλων κατασκευών από μπετόν, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.

Σ’ αυτή την λαμπρή πορεία της επιχείρησης των 40 χρόνων έρχεται ως συνεχιστής ο γιος Ηλίας Καράμπελας για να προσθέσει την εμπειρία του, τον ενθουσιασμό και την όρεξη για δημιουργία, επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της επιχείρησης σε νέους τομείς.

Ποιοι είμαστε

Αξιοπιστία – Εργονομία – Τεχνογνωσία

Βασική προϋπόθεση για όλες μας τις κατασκευές είναι η διαφάνεια, η ειλικρίνεια, η άριστη ποιότητα όλων των υλικών καθώς και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας. Κύριο μέλημά μας είναι η εξυπηρέτηση των εξειδικευμένων αναγκών (λειτουργικών – αισθητικών – οικονομικών) του κάθε πελάτη, έγκυρα και έγκαιρα!

Γι’ αυτό και συνεργαζόμαστε με ολοκληρωμένα τεχνικά γραφεία πολιτικών μηχανικών, αρχιτεκτόνων και διακοσμητών για την άδεια, τη μελέτη και την επίβλεψη της κατασκευής. Αναθέτοντας, λοιπόν, σε μας την κατασκευή ή την ανακαίνιση του χώρου σας, εσείς το μόνο που θα κάνετε είναι να βλέπετε το όνειρό σας να γίνεται πραγματικότητα!!!

Κατασκευαστική Εταιρεία Καράμπελας Δομή